Πληροφορίες Αγορών

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ON-LINE

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε στο online κατάστημα, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Σε περίπτωση αγοράς μέσω Visa - MasterCard, ανοίγει καινούργιο παράθυρο και σας παραπέμπει στην EUROBANK. Κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο δεν καταγράφεται από το proteingakis.gr, όπως αριθμοί και expdate καρτών. Το ίδιο συμβαίνει και με αγορά μέσω PAYPAL.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Τηλέφωνα Παραγγελιών: 241 041 8652

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@proteingakis.gr

Η έδρα μας είναι: Παναγούλη 20, 41222, Λάρισα

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

9:00 - 14:30, 18:00 - 21:00

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

9:00 - 14:30

Μπορείτε να μας βρείτε άμεσα για οποιαδήποτε ερώτηση σε όλα τα τηλέφωνα που αναγράφονται παραπάνω αλλά και στο chat που βρίσκεται στο online κατάστημα μας.

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μέχρι της 15:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα, αφού τις επιβεβαιώσουμε μαζί σας τηλεφωνικά. Παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη. Όλες οι άλλες περιοχές της Ελλάδος σε 2 εργάσιμες μέρες.

ΔΕΜΑΤΑ

Όλα τα πακέτα που περιέχουν εύθραυστα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε κουτιά για την διασφάλιση τους.